28 februari 2017

Referenties

Leave Your Review
What people say.
Ton

Perfect les van een top gitarist. Geduldig wodt alles uitgelegd en voorgespeeld. Naast het spelen ook veel aandacht voor de theorie.

Janus

Mijn dochter en ik zijn 2 jaar geleden begonnen lessen te volgen bij Josè en gaan hier nog steeds elke keer met plezier naar toe. De gezellige informele sfeer en de in mijn ogen zeer sterke didactische lesmethoden van hem maken elke les een leuke leerzame ervaring. Daarnaast denkt hij met je mee en stimuleert je om jezelf muzikaal te ontplooien !

Lisette

De beoordeling van de lessen van Josè kan uitgedrukt worden met een opgestoken duim. Maar dit doet tekort aan waar het voor mij om gaat. Ik word blij van het maken van muziek, leren spelen van gitaar en ga na de les met een goed gevoel naar huis door enthousiast aangeboden lessen en een groep met veel humor. Oefeningen, theorie, klassiekers, samenspel en mogelijkheden voor eigen inbreng maken het afwisselend, uitdagend en persoonlijk. Een gitaarleraar met veel kennis en ervaren spel. In het begin is er de motivatie een muziekinstrument te leren spelen, daarna is het de manier waarop het leren wordt aangeboden die ervoor zorgt dat de motivatie blijft. Gitaar leren spelen? Doen! Bij Josè!

Barbier

In een ontspannen sfeer leuke lessen. Het succes hangt uiteraard van je zelf af. Oefenen moet je toch echt zelf doen. Zeker een aanrader voor jong en oud!!!

Jasper

Josè geeft al jaren gitaarles aan kinderen en volwassenen. Mijn dochter zit nu inmiddels anderhalf jaar op les en dat had zo’n inspirerende werking op mij dat ik nu zelf ook bijna een half jaar op les ben. Josè doet dit op een zeer eigentijdse manier die ruimte geeft voor eigen ideeen en wensen. De setting is huiselijk, en de sfeer open en gezellig. Daarnaast is Josè consequent maar dat heeft een goede uitwerking. Daardoor oefen je thuis regelmatig en ben je blij als je de week erna kunt laten horen wat je hebt bereikt. De stappen die je maakt zijn flink maar absoluut haalbaar. Het leuke daarvan is dat je snel het idee hebt dat er best wel een leuk geluid uit je gitaar komt. Kortom: een echte aanrader en voorlopig zijn wij nog van de partij bij deze muziekdocent!

Manon

Dochter van nu 9 en ik hebben bijna een jaar gitaarles van Josè. We zijn allebei heel positief. Het wordt goed uitgelegd, er is tijd voor ontspanning tussendoor (heel prettig voor een kind) en Josè is geduldig. Hij vindt het zelf zo leuk om te spelen en een beetje te zingen en dat straalt er echt vanaf. Hij denkt mee over onze verschillende manieren van leren en maakt de les voor ons allebei op een andere manier interessant. Geen standaard, dertien-in-een-dozijn les, maar passend bij ons. Aanrader!

Linda

Leuke lessen en aardige leraar!!

Caroline

Ik heb sinds een aantal maanden les van Josè. Door de kleine lesgroepen en heel persoonlijke aanpak leer ik het best snel. Josè heeft veel geduld en legt het heel duidelijk uit. Heb veel plezier en maak goede vorderingen. Ik kan Josè echt aanraden.

ECR

Sinds een paar maanden les bij Josè. Het is super!! Ik kan het van harte aanbevelen! Je leert snel (als je thuis genoeg oefent uiteraard!), Alles wordt heel goed uitgelegd, Het is superrelaxed, klein groepje, genoeg tijd om je vragen te stellen, als het te snel gaat geef je het aan en gaat de rem er op, wordt veel gelachen, kortom: Wilde je altijd al gitaarles, bel Jose en geef je op! Het is je 15 euro per les meer dan waard!

Maarten

Ik heb ruim een jaar les gehad van Josè. We hadden een gezellig groepje mensen. Josè gaf duidelijk en rustig aanwijzingen. De eerste liedjes speel ik nu op mijn gitaar. Helaas wegens tijdgebrek ben ik er mee gestopt. Maar ik hoop tzt de les weer te gaan volgen.

Van der Reek

My daughter Anna has gone to guitar lessons with Josè for the past couple of months. She enjoys the small group lessons very much and is making good progress. The atmosphere is relaxed and Anna enjoys Josè's sense of humor. It is rewarding to see a group of children learning music and feeling motivated and enthusiastic about doing so!

Bloemberg

Sinds enkele maanden volg ik met veel plezier gitaarles bij Josè. We hebben les in een groepje van ongeveer 5 personen, wat erg leuk is. Josè neemt ook overal de tijd voor en legt alles goed uit.

Nettie

Ook nu ruim een jaar les van Josè, in een kleine groep van senioren. Duidelijk wordt alles uitgelegd met veel geduld, zowel in de praktijk als theorie. Mijn vingers, niet meer zo soepel, worden met veel geduld getracht, ze op de juiste snaar te leggen. Met veel plezier volg ik dan ook deze lessen van Josè, waar tijdens de lessen veel wordt gelachen.

Visser

Mijn dochter Merel heeft sinds een paar maanden les bij Josè. Ze vindt het erg leuk en wordt uitstekend begeleid. Ze heeft les in een groepje, wat m.i. zeker voor jongere kinderen heel stimulerend werkt. Prima leraar!

M.K. van den Berge

Ruim een jaar heb ik gitaarles van Josè, in een klein groepje enthousiaste 55-plussers. Het is een waar genoegen om gitaarles van Josè te krijgen, duidelijke uitleg van de theorie en praktijk en een eindeloos geduld met mijn toch al wat minder soepele vingers. Afspraken worden altijd nagekomen, ook wel prettig! Gitaarles die je met plezier volgt en waar je echt wat aan hebt!

Dorien

Inmiddels twee lessen gehad. Josè legt alles duidelijk en enthousiast uit. Goed te merken dat hij echt van gitaarspelen houdt 😉 Relaxte sfeer in een leuk groepje waarin iedereen aan bod komt.

Philip

Ik ga volledig mee met de woorden van Koos. Verleden week heb ik eveneens mijn eerste les gehad. Lekker ontspannen en met een leuk groepje. Zelf kan ik nog geen noot spelen, dus de komende periode moet uitwijzen of Josè in staat is mij gitaar te leren spelen! Dat zal ik t.z.t. nog laten weten… 🙂

Koos

Inmiddels heb ik de eerste les achter de rug, Jose legt alles rustig en duidelijk uit. De echte eerste beginselen komen allemaal aan de orde zodat we het allemaal van het begin kunnen opbouwen. Ook voor iemand die al iets gevorderd is werkt dit goed.